Boek over de families Addink Schouten, met beschrijving van de familiegeschiedenis en veel oude en nieuwe foto’s. Uitgave in eigen beheer

‘Doorleven’ roman van Annelies Ibes. Illustratie omslag door Cindy Vermeulen. Typografie omslag en binnenwerk door Verheij & van der Heide.

De Schoonheid van het Spijkerkwartier, boek over de architectuur van deze bijzondere wijk in Arnhem. Fotografie met analoge technische camera door Willem Franken. Uitgeverij De Onderste Steen.

Uw Bibliotheek, goed voor…, uitgave gemaakt in opdracht van de Gelderse Bibliotheken. In de omslag is een ronde uitsparing gemaakt. Rond deze uitsparing staan foto’s van mensen van verschillende leeftijden, verbeeldend de gebruikers van de bibliotheken.

Sensire, beeldverslag over de werkzaamheden van Sensire wijk- en thuiszorg in Oost Nederland. Met prachtige sfeervolle foto’s van Gerard Mühlradt.

Complexiteit. Hoera! Een optimistisch boek van Interstudie NDO, met interviews, visies en foto’s over het hedendaagse onderwijs. Ga naar de pagina Welkom om het binnenwerk te bekijken.

Beter Wonen Vechtdal. Het kleine boekje is een samenvatting van het beleidsplan van deze woningcorporatie en werd breed verspreid onder de huurders. Het grotere boek is voor de stakeholder. In de omslag is een uitsparing waarin precies het kleine boekje past.

Visiedocument Openbare ruimte. De omslagillustratie is een moment uit de korte film over dit visiedocument (zie pagina Welkom). Binnenwerk door Nexit Architecten.

Henk Scholten Volvo, jubileumboek t.g.v. het 25-jarig bestaan. Interviews met klanten, personeel, bekenden en Volvo Nederland. Teksten: Bureau Broekman. Fotografie: Dick Brouwer. Vormgeving: Verheij & van der Heide.

Ondernemingsplan van deze woningcorporatie Woonpalet in Zeewolde. De speciale oplopende vorm sluit aan bij het gewenste beleid: namelijk groeien.

‘Lotte • Simone’ roman van Annelies Ibes. Illustratie omslag door Cindy Vermeulen. Typografie omslag en binnenwerk door Verheij & van der Heide. Uitgegeven door Nieuwe Druk.