Een huisstijl omvat meer dan alleen een logo. Het is de hele presentatie van een organisatie. Zowel naar buiten, maar ook zeker in de organisatie zelf. Een huisstijl kan helpen om de visie van de organisatie te verduidelijken.

Als een nieuwe huisstijl wordt ontwikkeld, kan hiervoor een nieuw logo worden ontworpen. Maar als het bestaande logo nog voldoet, kan daarmee een nieuwe huisstijl worden gemaakt.

Zeewolde Zon

Huisstijl over participeren in duurzame energie voor alle Zeewoldenaren.

Zeewolde Zon, energieproject over participeren in duurzame energie in Zeewolde
Zeewolde Zon, website

KVGO

Organisatie voor ondernemingen in de communicatiebranche. Met behoud van het bestaande logo is een nieuwe frisse huisstijl ontwikkeld. De ontwerpen zijn een technische uitdaging voor de drukker. Het drukwerk en ook de afwerking, zoals veredelen met een plaatselijke laklaag en stansen, moet perfect. Immers, vele vakgenoten krijgen het resultaat in handen en zullen met vakkennis beoordelen.

KVGO, vouwmap
KVGO, brochure

Sensire

Organisatie voor wijk-en thuiszorg in Oost Nederland. Met behoud van het logo werd een huisstijl ontwikkeld. Toegepast op de website, folders en ook ruimtelijke producten als banieren voor beurzen.

Sensire, folderserie
Sensire-iconen
Sensire, banieren
Sensire, krant over werkzaamheden van deze wijk-en thuiszorg organisatie in Oost Nederland
Sensire, website
Sensire/Yunio, autobelettering

Han van Zwieten, architect BNA

Ontwerp van logo en website voor een architect die zich richt op duurzaam en toekomst bestendig wonen.

Han van Zwieten, architect BNA, illustratie Jet van Zwieten
Han van Zwieten, architect BNA, website

Wrijving Advies

Eigenaar en adviseur Marlies van den Akker is een ervaren interim manager en specialist in verandervraagstukken. Gespecialiseerd op het terrein van wonen.

Wrijving Advies, website
Wrijving Advies

Camping Vreehorst

Het zonnige logo dat een vrolijk vakantiegevoel oproept, kom je overal tegen op camping in Winterswijk. In de brochures, op de muur van het overdekte zwembad en ook op bordjes naar de plaatsen op het terrein.

Camping Vreehorst
Vreehorst, externe belettering
Camping Vreehorst, brochure
Camping Vreehorst, plattegrond

Insula Dei Huize Kohlmann

Een woon-zorg organisatie op twee locaties in Arnhem. Insula Dei is gelegen aan de rand van Arnhem op een landgoed met moumentale gebouwen. Huize Kohlmann ligt midden in de stad met voornamelijk hoogbouw.

Insula Dei Huize Kohlmann, woon-zorgcentra in Arnhem
Insula-Dei-Huize-Kohlmann-website-op-ipad
Insula Dei, brochure
Insula Dei Huize Kohlmann, beleidsplan

Interstudie NDO

Een organisatie gericht op onderwijsmanagement. Kenmerkende elementen in de huisstijl zijn de afgeschuinde groene balk bovenin en de krachtige kleurvlakken die van kleur veranderen daar waar ze elkaar raken. Van deze uitgebreide huisstijl zie je het logo, een folderserie, het boek ‘Hoera’, een magazine, de website en een beurswand van 3 x 2 meter.

Interstudie NDO
Complexiteit. Hoera! Een optimistisch boek van Interstudie NDO, met interviews, visies en foto’s over het hedendaagse onderwijs. Ga naar de pagina Welkom om het binnenwerk te bekijken.
Interstudie NDO, website
Interstudie NDO, folderserie
Interstudie NDO, magazine
Interstudie NDO, beurswand 3 x 2 mtr.

Berentsen Communicatie

Een stijlvol persoonlijk logo voor een communicatieadviseur en interim-manger.

Berentsen Communicatie
Berentsen Communicatie, website

Woonpalet

Voor Woonpalet, een woningcorporatie in Zeewolde, is een uitgebreide huisstijl gemaakt. Folders, brochures, jaarverslagen en ruimtelijke ontwerpen als gevelbeletteringen en spandoeken.

Woonpalet, woningcorporatie in Zeewolde
Woonpalet, magazine voorjaar 2018
Woonpalet, spandoek renovatiewerkzaamheden
Woonpalet, folderserie
Ondernemingsplan van deze woningcorporatie Woonpalet in Zeewolde. De speciale oplopende vorm sluit aan bij het gewenste beleid: namelijk groeien.
Woonpalet, affiche voor enquette oproep.

Vivare

Het logo van woningcorporatie Vivare in Arnhem, Duiven, Westervoort, Velp, Dieren en Elst is gemaakt door ontwerpbureau Voltage uit Nijmegen. Met de huisstijlmiddelen ontwierp Verheij & van der Heide het bewonersblad, de website, relatiegeschenken zoals de jaarkalender en beletteringen op ruimtelijke producten zoals auto’s en gebouwen.

Vivare, bureaukalender
Vivare, website
Vivare, bewonersmagazine
Vivare, autobelettering

Groenhorst vmbo en mbo scholen in Noord en Midden Nederland

Voor de scholen van Groenhorst is met het bestaande logo een vernieuwde kleurige huisstijl gemaakt. Opvallend zijn de vele foto’s van de scholieren en studenten van deze groene scholen. Mooie plaatjes van jongeren die leren over dier en natuur. Fotografie: Louise Mars.

Groenhorst vmbo, brochure
Groenhorst, krant
Groenhorst, vmbo en mbo scholen in noord en midden Nederland, affiche. Open huis aankondiging.
Groenhorst mbo, folderserie
Groenhorst, vmbo en mbo scholen in noord en midden Nederland, affiche.
Groenhorst, beurswand 2 x 3 mtr.
Home